Cinc Dies A... - L'Aeroport de Barcelona - El Prat
Cinc dies a...  L'Aeroport de Barcelona - El Prat

'Cinc dies a…' Aeroport de Barcelona–El Prat és un dels programes de la sèrie que ha resultat més complicat de rodar: per la extensió del lloc,...

Disponible hasta 21-02-2222

30/08/2020 00:24:34
Recomendado para todos los públicos
L'Aeroport de Barcelona - El Prat L'Aeroport de Barcelona - El Prat
L'Aeroport de Barcelona - El Prat 00:24:34 30/08/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

'Cinc dies a…' Aeroport de Barcelona–El Prat és un dels programes de la sèrie que ha resultat més complicat de rodar: per la extensió del lloc, perquè hi conviuen persones de diverses organitzacions i companyies, i perquè s’han de passar controls tot sovint.

Però, al mateix temps, és un dels més curiosos pel que fa a àrees de funcionament que no veiem mai. És el cas del SATE, el Servei Automàtic de Tractament d’Equipatges, que s'estén al llarg de 25 quilòmetres, però lliura les maletes per embarcar a l’avió en 6 minuts.

També es pot veure com el fuselatge d’un avió és doblement revisat, pels coordinadors de la companyia i pel comandant, en arribar i abans de tornar a enlairar-se. O com es fa una observació de les condicions meteorològiques cada mitja hora que es comparteix amb tots els aeroports del món.

L’Aeroport de Barcelona–El Prat és, en definitiva, una ciutat en moviment constant, amb tots els serveis que es necessiten per atendre una mitjana de 100.000 passatges diaris i prop de 900 avions.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán