www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • La Fira de Barcelona

Cinc dies a - La Fira de Barcelona

18 des. 2018

A la Fira s’hi organitzen, cada any, nombrosos Salons i Congressos de diversos sectors econòmics a on s’hi exposen les novetats, s’hi produeix un intercanvi d’experiències, i coneixements i es promouen els negocis.

Cada any, Fira de Barcelona organitza i acull més de 120 salons, congressos i esdeveniments.

A 'Cinc dies a...', hem constatat els contrastos que hi pot haver entre els salons. Mentre que a Montjuic es venen cotxes d’ocasió, desenes de milers d’afeccionats als videojocs omplen l’espai de Gran Via de l’Hospitalet.

Al mateix lloc a on les famílies van a buscar la seva propera autocaravana, uns dies desprès, si fa un congres mundial de ciutat intel·ligents, l’Smart City World Congrès i un saló internacional de la gestió de l’aigua, l’Iwater.

I si la Fira és un motor de Barcelona, A 'Cinc dies a...' hem constatat que les persones son el motor de la Fira. Acollir milers de persones a cada esdeveniment demana la implicació de molts professionals amb les seves diverses funcions.

veure més sobre "Cinc dies a - La Fira de Barcelona" veure menys sobre "Cinc dies a - La Fira de Barcelona"
Programes complets (37)
Clips

Els últims 54 programes de Cinc dies a...

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos