Cinc dies a - La Fira de Barcelona
Cinc dies a...  La Fira de Barcelona

A la Fira s’hi organitzen, cada any, nombrosos Salons i Congressos de diversos sectors econòmics a on s’hi exposen les novetats, s’hi produeix un...

Disponible hasta 21-02-2222

18/12/2018 00:24:02
Recomendado para todos los públicos
La Fira de Barcelona La Fira de Barcelona
La Fira de Barcelona 00:24:02 18/12/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

A la Fira s’hi organitzen, cada any, nombrosos Salons i Congressos de diversos sectors econòmics a on s’hi exposen les novetats, s’hi produeix un intercanvi d’experiències, i coneixements i es promouen els negocis.

Cada any, Fira de Barcelona organitza i acull més de 120 salons, congressos i esdeveniments.

A 'Cinc dies a...', hem constatat els contrastos que hi pot haver entre els salons. Mentre que a Montjuic es venen cotxes d’ocasió, desenes de milers d’afeccionats als videojocs omplen l’espai de Gran Via de l’Hospitalet.

Al mateix lloc a on les famílies van a buscar la seva propera autocaravana, uns dies desprès, si fa un congres mundial de ciutat intel·ligents, l’Smart City World Congrès i un saló internacional de la gestió de l’aigua, l’Iwater.

I si la Fira és un motor de Barcelona, A 'Cinc dies a...' hem constatat que les persones son el motor de la Fira. Acollir milers de persones a cada esdeveniment demana la implicació de molts professionals amb les seves diverses funcions.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán