www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • CosmoCaixa

Cinc dies a... CosmoCaixa

30 des. 2016

Cinc dies a... ha pogut entrar al CosmoCaixa per veure el rerefons del seu funcionament. És un museus de ciència pioner a Espanya i un dels més moderns d’Europa. Ens ha sorprès com cuiden els animals que hi ha, amb menús especials, on alguns són criats des de petits perquè s’adaptin a l’espai, i amb atenció veterinària constant.

També veiem com intenten fer cada dia una cosa diferent: des de l’exposició d’un cuiner tan valorat mundialment com és Ferran Adrià, que en aquest cas fa tota una teoria sobre el pa amb tomàquet, fins trobar a la científica doctora Josefina Castellví, visitant la reproducció de la primera base científica a l’Antàrtida. Les exposicions atreuen una gran quantitat de visitants i requereixen un manteniment exhaustiu, ja que el museu rep aproximadament 800.000 visitants a l’any.

El museu també disposa d’espais infantils on els més petits poden estar en contacte amb la natura, com és el cas del conegut “¡Toca, toca!”, allà els nens disposen d’uns minuts per conèixer d’aprop diferents especies animals.

Amb el propòsit d’apropar la ciència a tots els públics, uns especialistes tracten de posar a l’abast de tothom els darrers coneixements científics.

Visitar el CosmoCaixa és, sens dubte, una bona manera d’apropar-se a la ciència de formà dinàmica, fent ús de tots els sentits per mitjà del contacte amb diferents especies animals, diferents experiments didàctics o cada una de les exposicions que allà s’hi troben. Per aquest motiu, els múltiples espais dels que disposa, juntament amb la gran oferta d’activitats existents per a totes els edats, fan del CosmoCaixa un espai privilegiat per a la divulgació científica i l’aprenentatge interactiu.

 

Cinc dies a... CosmoCaixa
Un programa de Montse Mompó i Joan Albert Planell
 

veure més sobre "Cinc dies a... CosmoCaixa" veure menys sobre "Cinc dies a... CosmoCaixa"
Programes complets (37)
Clips

Els últims 54 programes de Cinc dies a...

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos