www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
4033115
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • "La 080", la passarel·la de la moda de Barcelona

Cinc dies a... - "La 080", la passarel·la de la moda de Barcelona

18 oct. 2017

La pasarel.la de moda 080 es fa a la ciutat de Barcelona dues vegades a l'any. És un certamen on es mostra les tendències de moda de la temporada. Hi participen els dissenyadors més prestigiosos de la Ciutat Comtal i de Catalunya. També hi participen diferents sectors de la indústria tèxtil. Aquests salons també serveixen per mostrar les últimes creacions en diferents textures, nous colors i el més innovador en el camp dels teixits.

‘La 080’ es fa en diferents espais emblemàtics de la ciutat. En aquesta ocasió i per primer cop es va fer al Teatre Nacional de Catalunya.

Un equip de “Cinc dies a...” va endinsar-se pels passadissos i espais teatrals del Teatre Nacional de Catalunya per mostrar el bo i millor de les últimes creacions de dissenyadors emergents com Pablo Blame, o consagrats com Custo Dalmau, Josep Abril, Miriam Ponsa o Miquel Suay. Van desfilar en aquesta ocasió un total de 33 firmes de renom internacional.

També mostrem la importància que tenen els complements en les desfilades, com són els barrets, les sabates, així com la perruqueria i el maquillatge. L'estilista Raffel Pàges creu que els dissenyadors catalans no reconeixen la feina de l'estilista, cosa que no passa a altres països.

Un altra part bàsica d'aquestes certàmens és la directora d'art i càsting. És la persona que tria els models, les diferents escenografies per a cada desfilada, dissenya la luminotècnica adient i, juntament amb un Dj, pensa la música per a cada col·lecció.

1era emissió: 22/05/2017

veure més sobre "Cinc dies a... - "La 080", la passarel·la de la moda de Barcelona " veure menys sobre "Cinc dies a... - "La 080", la passarel·la de la moda de Barcelona "
Programes complets (31)

Els últims 48 programes de Cinc dies a...

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos