Blue zulu -  Very Pomelo i  Xavier Baró - 25/02/2013
Blue Zulu  Very Pomelo i Xavier Baró

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes al grup Very Pomelo i al cantautor Xavier Baró. D'una banda, els components de...

25/02/2013 00:29:18
Recomendado para todos los públicos
Very Pomelo i  Xavier Baró Very Pomelo i  Xavier Baró
Very Pomelo i Xavier Baró 00:29:18 25/02/2013
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes al grup Very Pomelo i al cantautor Xavier Baró.

D'una banda, els components de Very Pomelo interpretaran els temes Xino Xano, La Verema i Nepal. La banda liderada pel Xarim Aresté passa per sobre de gèneres i subgèneres. Fins anar passats de voltes amb cançons que denoten un eclectisme estilístic amb una mescla compulsiva d'estils. Durant la jornada que vam compartir amb els "pomelos" van deixar palesa la seva estimació per la seva feina, amb unes proves durant l'assaig molt acurades i auto exigents. Els Very Pomelo van demostrar que el seu esperit roquer més autèntic batega a cadascun dels seus temes i en els seus potents directes. Com el que ens van deixar al "Blue Zulu".

I, per la seva part, Xavier Baró va omplir el plató de "Blue Zulu" de la personalitat i l'honestedat de la seva proposta creativa. Baró barreja cançons tradicionals i altres pròpies que semblen venir de molt lluny alhora que tenen la personalitat de l'autor. Acompanyat del Txabi Ábrego a la guitarra, Xavier Baró va interpretar Miro amb els meus ulls, Flors i violes i Matina de Sant Joan. Temes que denoten la seva invocació a la cançó tradicional primitiva amb un discurs personal i musical molt interessant.

Ficha técnica
Dirigido por
Francesc M. López
Géneros
Música
Idiomas
Catalán