Blue zulu -  Amelie i  els Vuit - 04/03/2013
Blue Zulu  Amelie i els Vuit

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes als grups Amelie i Vuit. D'una banda, els components d'Amelie que ens...

04/03/2013 00:27:13
Recomendado para todos los públicos
Amelie i  els Vuit Amelie i  els Vuit
Amelie i els Vuit 00:27:13 04/03/2013
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes als grups Amelie i Vuit.

D'una banda, els components d'Amelie que ens interpretaran els temes És el moment, Deixa'm volar i Fes-ho realitat. Després de la publicació del seu primer àlbum "Somiant desperts", aquesta "boy band" de power pop formada per cinc joves barcelonins han decidit donar un pas endavant en la seva trajectòria amb l'edició del seu segon disc "És el moment". Els Amelie han estat capdavanters d'un nou fenomen que està revolucionant el pop-rock català, apropant-lo a un públic més jove i sovint femení. Com ens ho van demostrar el dia que van venir al plató amb multitud de sol.licituds per assistir a la seva actuació.

I, per la seva part, els Vuit també van arrossegar una gran quantitat de públic jove femení que volia gaudir de l'actuació dels seus ídols en directe. Els membres de Vuit van presentar el seu tercer disc que porta per títol "Recorda que...", un treball que combinen romanticisme i sensibilitat amb la força i energia del seu directe. Els temes que van interpretar van ser Un camí per tornar, Increïbles i Com un nen petit. A l'igual que els Amelie, els Vuit són una banda de pop-rock amb pinzellades de rock alternatiu, i un so particular i innovador, amb clares influencies d'indie-pop. Les seves cançons parlen del dia a dia dels joves, de les coses que els li podrien passar i volen que els seus seguidors se sentin identificats amb les històries que ells interpreten.

Ficha técnica
Dirigido por
Francesc M. López
Géneros
Música
Idiomas
Catalán