Arxiu TVE Catalunya: Catalunya parada i fonda -  La Vall de Boí, un passeig pel.. | RTVE Play
Arxiu TVE Catalunya  Catalunya parada i fonda - La Vall de Boí, un passeig pel..

11/01/2003 00:24:14
Recomendado para mayores de 13 años
Catalunya parada i fonda -  La Vall de Boí, un passeig pel.. Catalunya parada i fonda -  La Vall de Boí, un passeig pel..
Catalunya parada i fonda - La Vall de Boí, un passeig pel.. 00:24:14 11/01/2003
Sinopsis

Capítol de la serie "Catalunya Parada i Fonda" dedicat a "La Vall de Boí: un passeig pel paradís".

Margarita Puig presenta el capítol i el situa al mapa. Aigüestortes, Sant Maurici i l'església de Sant Climent de Taüll. Francesc Mayte, peleter artesà, ens explica la seva feina. A la Fonda Farré d'Avall, Maria Pilar Pérez, propietària, ens explica els plats de la gastronomia local. Coneixem la Casa Coll de turisme rural a Barruera, una de les pioneres en aquest tipus d'allotjament.

La festa de les Falles, baixada des de l'ermita de Sant Quirc fins el poble. Només hi prenen part els homes. La foguera encesa al "far" prop de l'ermita. Josep Oriol Mentuy, fallaire, parla d'aquesta la tradició. Baixada de falles i festa vora el foc.

Excursió al Parc Nacional d'Aigüestortes, riu Sant Nicolau, estany de la Llebreta, salt d'aigua del sant Esperit, el guia interpretador Josep Maria Rispa ens en parla, estany Llonc.

Balneari de Caldes de Boí, hotels i antiga fonda medieval, capella renaixentista del Santuari de la Mare de Déu de Caldes. Pisciones, fonts i tractaments hidrotermals. Jaume Saura explica el tractament antiestrés. Restaurant la Cabana a Boí: Maria Jesús Díaz expica els plats tradicionals.

Ficha técnica
Dirigido por
iRTVE Catalunya
Géneros
Archivo TVE
Idiomas
Catalán