Arxiu TVE Catalunya - Tal com són: Paco Candel
Tal com són  Tal com són: Paco Candel

Una biografia que es un document excepcional de l'home i la seva època, la Catalunya de llavors i els barris que trepitja, les persones, immigrants...

11/05/1983 00:44:47
Tal com són: Paco Candel Tal com són: Paco Candel
Tal com són: Paco Candel 00:44:47 11/05/1983
Sinopsis

Una biografia que es un document excepcional de l'home i la seva època, la Catalunya de llavors i els barris que trepitja, les persones, immigrants com ell o no, amb qui conviu. Es tracta d'un retrat fet sota la direcció de Jaume Serrats Ollé en cinema -tal com es podia enregistrar llavors per ala televisió- de l'escriptor Francesc Candel, nascut a Casa Altas, Murcia, el 1925.

Veiem Paco Candel a la estacion de França de Barcelona, on tants emigrants arribaven a Barcelona.

Intervenen també Francesc Lucchetti, actor, mossén Galvany a la parròquia de Nostra Senyora del Port on Candel col.laborava. El barri del Polvorí a Francesc Candel que explica quan va arribar , el barri de les Cases Barates, i declaracions dels veïns sobre el llibre "Donde la ciudad pierde su nombre" que va escriure sobre aquest indret de Barcelona. Maruja, la dona de l'escriptor i el seu fill, Candel a la campanya electoral del 1983, a un mercat de l'Hispitalet. També Alexandre Cirici i Josep Benet, l'escriptor Tomàs Salvador, el pintor Ocaña y el polític Antoni Guitiérrez parlen de Francesc Candel.

Presentació i direcció a càrrec de Jaume Serat Ollé i realització de Jaume Serra.

Ficha técnica
Dirigido por
Jaume Serrats Ollé
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán