www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Treballar a l'estranger és una oportunitat o un drama?

Ara i aquí - Treballar a l'estranger és una oportunitat o un drama?

02 març 2019

Catalunya s'està quedant orfe de joves professionals. La fuga de cervells ha crescut un 115% a la darrera dècada. Després d'invertir en la seva formació universitària fan el salta l'estranger buscant un futur laboral. Però, tots aconsegueixen la feina que buscaven? Amb sous més o menys dignes? Amb quines condicions contractuals es troben?

Per analitzar el tema, Carlos Fuentes entrevista la historiadora i filla d'emigrants Heike Martínez. A més, comptarà amb els testimonis de Lara de Castro, psicòloga que vamarxar a Anglaterra; de l'Aleix Palomar, que acaba de tornar d'Alemanya; del Paco que va marxar als anys 60 a Alemanya a treballar; del Lleïr, que va marxar a Mèxic; i del'Adriana que viu i treballa a Dinamarca.

Aquesta setmana 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb l'advocada Núria González, l'escriptora i periodista Anna Grau, la periodista Núria Ribó i el politòleg Roger Montañola.

veure més sobre "Ara i aquí - Treballar a l'estranger és una oportunitat o un drama?" veure menys sobre "Ara i aquí - Treballar a l'estranger és una oportunitat o un drama?"
Programes complets (82)
Clips

Els últims 84 programes de Ara i aquí

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios