Ara i aquí - Som una societat amb massa addiccions?
Ara i aquí  Som una societat amb massa addiccions?

Ara i Aquí aborda els problemes que ocasionen les addiccions. A les addiccions tradicionals com la droga i l'alcohol, ara s'hi sumen d'altres, com...

Disponible hasta 21-02-2222

11/01/2019 02:05:41
Som una societat amb massa addiccions? Som una societat amb massa addiccions?
Som una societat amb massa addiccions? 02:05:41 11/01/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Ara i Aquí aborda els problemes que ocasionen les addiccions. A les addiccions tradicionals com la droga i l'alcohol, ara s'hi sumen d'altres, com les addiccions a les compres, al sexe, al gimnàs... Com les podem combatre?

Per analitzar el tema, Carlos Fuentes entrevista Cristina Martínez, psicòloga adjunta de la Unitat de Joc Patològic de l'Hospital de Mataró, que està especialitzada en addiccions tòxiques i comportamentals, com ara joc patològic i altres socioaddiccions. Fuentes també parla amb José Luis Martínez, exaddicte i terapeuta intervencionista en addiccions, que ofereix un tractament pioner a Espanya que resol els problemes dels addictes i dels seus amics i familiars. Entre els convidats entrevistarem testimonis vinculats a addiccions com ara afectives, a les compres, al sexe i al joc.

A més, Ara i Aquí compta com a tertulians amb l'advocat i periodista Ricard Fernández Deu, l'advocada Magda Oranich, l'escriptor i periodista Juan Soto Ivars i l'analista i consultor Gonzalo Bernardos.

Ficha técnica
Dirigido por
Josep Ramon Lluch
Idiomas
Catalán