www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
4250869
  • Què cal fer per recuperar el diàleg?

Ara i Aquí - Què cal fer per recuperar el diàleg?

07 oct. 2017

'Ara i Aquí' comptarà com a tertulians en aquest programa amb la Catedràtica de Dret Constitucional de la UAB, Teresa Freixas, amb la periodista d'El Temps i escriptora Gemma Aguilera i amb les també periodistes Ramon Colom i Sílvia Tarragona.

Entre els testimonis tenim una representació plural: Carmen Ferrer, psicòloga; Josep Vicenç Mestre, politòleg; Ernesto López, Coordinador de las Juventudes de Sociedad Civil Catalana; Pep Escobedo, a qui van confondre en una manifestació amb un guàrdia civil camuflat; l'empresari Edgar Sánchez, que té un restaurant a Badalona que va tancar per la vaga i dos barcelonistes amb posicions contraries sobre formar part de la selecció espanyola.

El programa també entrevista en diferents formats, a l'economista i professor d'Economia de la Universitat de Barcelona Gay de Liébana, l'ex polític, economista i empresari Josep Piqué, el president de Naturhouse Félix Revuelta i al cuiner Sergi Arola.

veure més sobre "Ara i Aquí - Què cal fer per recuperar el diàleg?" veure menys sobre "Ara i Aquí - Què cal fer per recuperar el diàleg?"
Programes complets (39)

Els últims 41 programes de Ara i aquí

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios