Aquí parlem: Qui pagarà les infraestructures? | RTVE Play
Aquí parlem  Qui pagarà les infraestructures?

29/10/2011 00:29:11
Qui pagarà les infraestructures? Qui pagarà les infraestructures?
Qui pagarà les infraestructures? 00:29:11 29/10/2011
Sinopsis

Aquí Parlem" repassa aquesta setmana el finançament de los noves infraestructures, les conclusions de la comissió d'estudi del nou model de finançament i la darrera enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió.

Aquesta setmana el director i presentador d'"Aquí Parlem", Lluís Falgàs, es pregunta qui pagarà les noves infraestructures, com per exemple el Corredor Ferroviari del Mediterrani que formarà part de la Xarxa Central Transeuropea, com un dels eixos prioritaris.

A més, amb l'ajuda dels convidats del programa, els diputats Josep Rull de Convergència i Unió i Santi Rodríguez del Partit Popular, Falgàs analitzarà l'informe i les conclusions de la comissió d'estudi del nou model de finançament basat en el concert econòmic. I repassarà els resultats del baròmetre presentat pel Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat de Catalunya que recull la intenció de vot dels catalans. El sondeig del CEO situa a CIU com la primera força política catalana i a Josep Antoni Duran i Lleida com el líder millor valorat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán