Aquí parlem Canal 24H

Aquí parlem

Dissabte a les 20.30 h. Diumenge a les 19.30 h.

Aquí Parlem
Dissabte 20.30h   diumenge 19:30h  
www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
1420640
  • El futur de la Llei Electoral

Aquí parlem - El futur de la Llei Electoral de Catalunya

26 maig 2012

Catalunya és la única comunitat autònoma que no té una llei electoral pròpia, es regeix per la llei electoral espanyola. Durant aquesta legislatura hi ha un compromís de tots els partits polítics de discutir i tirar endavant la llei electoral catalana, que suposaria que tots els vots comptessin igual independentment d'on es resideixi i un sistema electoral basat en llistes desbloquejades, entre d'altres punts.

Aqui Parlem centra la mirada en el futur de la LLei Electoral de Catalunya. Catalunya és la única comunitat autònoma que no té una llei electoral pròpia. Aquesta legslatura hi ha el compromís de tots els partits de discutir i tirar endavant la llei catalana.

Els Professors de Ciències Polítiques, JOSEP M. RENIU (UB) i FRANCESC PAU (UPF) Coincideixent a dir en que una nova llei aconseguiria més democràcia a Catalunya. Ambdòs, discrepen que el sistma Alemany fora el millor.

veure més sobre "Aquí parlem - El futur de la Llei Electoral de Catalunya" veure menys sobre "Aquí parlem - El futur de la Llei Electoral de Catalunya"
Programes complets (367)

Els últims 370 programes de Aquí parlem

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios