Aquí parlem: El President de la Generalitat en una comissió d'investigaci | RTVE Play
Aquí parlem  El President de la Generalitat en una comissió d'investigaci

14/02/2015 00:28:47
El President de la Generalitat en una comissió d'investigaci El President de la Generalitat en una comissió d'investigaci
El President de la Generalitat en una comissió d'investigaci 00:28:47 14/02/2015
Sinopsis

 Aquesta setmana, el President Artur Mas ha comparegut a la comissió d'investigació sobre el frau i l'evasió fiscals i les pràctiques de corrupció política. Lluís Falgàs analitza com va anar, què va dir el President de la Generalitat i què van dir els grups parlamentaris.

Per parlar d'aquesta compareixença Lluís Falgàs convida dos coneixedors del cas Pujol que van viure periodísticament els anys de Jordi Pujol com a president de la Generalitat: Alfons Quintà i Daniel Arasa. 

Alfons Quintà, periodista, advocat i ex jutge, va ser el primer director general de TV3 i delegat d'El País a Catalunya on va seguir de prop el cas Banca Catalana. Corresponsal de The New York Times i de Associated Press, actualment col•labora al Diari de Girona i al diari on line Crónica Global.

Daniel Arasa, periodista i assagista, va ser cap de redacció de l'agència Europa Press de Catalunya on va viure molt de prop la trajectòria de Jordi Pujol, ha publicat estudis sobre la Guerra Civil, la postguerra o els maquis. Actualment és professor a les universitats Pompeu Fabra i Abat Oliva i col•labora a La Vanguardia.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán