www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
3479082
  • Memòria Popular - La Caputxinada

Arxiu TVE Catalunya - Memòria Popular - La Caputxinada

08 jul. 1981

Tertúlia entregistrada a estudi dirigida i presentada per Salvador Alsius, amb realització de Jordi Solana, producció de Guillem Guarro i Conxa Fernández i l'assessorament històric del professor Borja de Riquer.

 En aquesta ocasió tracten de la Caputxinada, reunió clandestina d'estudiants el 1966 a un convent caputxí de Sarrià. Participen a la tertúlia Mariona Petit, al 1966 delegada de curs; Joaquim Molas, catedràtic i un dels que participà a la Caputxinada; i el pare caputxí Basili de Rubí que va donar suport als estudiants aquells dies. 

Amb imatges de la policia al voltant del convent, dels participants, els indrets de l'edifici, foto del manifest de les ordes religioses signat en primer lloc per l'abat de Montserrat Cassià Maria Just. També imatges i so del concert de Raimon en suport dels estudiants.

(Imatges amb deficiències tècniques de la cinta original)

veure més sobre "Arxiu TVE Catalunya - Memòria Popular - La Caputxinada" veure menys sobre "Arxiu TVE Catalunya - Memòria Popular - La Caputxinada"
Programes complets (659)
Clips

Els últims 1.059 programes de Arxiu TVE Catalunya

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos