www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

59 segons - Dèficit públic i mobilitzacions

01 març 2012

A la segona part del programa els analistes han debatut la complicada situació de l'economia espanyola després de saber que el dèficit s'ha disparat fins al 8,5%. Davant aquest fet s'espera que el govern del PP presenti uns pressupostos molt austers i amb una important reducció de la despesa que podria afectar sous i serveis públics. Pels analistes l'increment de la protesta social al carrer s'ha d'entendre com l'expressió lògica del descontentament, però en cap cas creuen que la revolta social a Catalunya i a Espanya es pugui comparar amb el cas de Grècia. Pel que fa als comptes catalans, la majoria dels analistes nega que les autonomies tinguin la culpa de la desviació del dèficit públic, que correspon sobretot a l'Estat, i denuncia que l'objectiu real és una homogeneïtzació a la baixa de les autonomies.

veure més sobre "59 segons - Dèficit públic i mobilitzacions" veure menys sobre "59 segons - Dèficit públic i mobilitzacions"
Programes complets (46)

Els últims 221 programes de 59 segons

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos