59 segons: Debat Impostos als rics i conflicte | RTVE Play
59 segons  Debat Impostos als rics i conflicte

15/09/2011 00:44:02
Recomendado para todos los públicos
Debat Impostos als rics i conflicte Debat Impostos als rics i conflicte
Debat Impostos als rics i conflicte 00:44:02 15/09/2011
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

A la segona part del programa els analistes debaten sobre la conveniència o no d'apujar els impostos a les rendes més altes, tal i com han proposat algunes veus, tant a l'estat espanyol com als Estats Units o França. La majoria dels analistes han coincidit que ressuscitar l¿impost de patrimoni és en aquest moment ¿electoralista ¿ i que no resol cap problema. Seria molt millor ¿han dit- combatre el frau fiscal.

La polèmica sobre l¿anomenat ¿turisme de borratxera¿ a Lloret de Mar ha ocupat la part final del programa. L¿alcalde Romà Codina ha rebutjat de ple aquest model de turisme i oci, però ha admès que ¿ és difícil combatre l¿actitud de determinat sector hoteler que no fa bé les coses ¿. Codina ha destacat que Lloret ofereix una oferta molt més àmplia (familiar, de negocis, etc) i que tothom s¿ha d¿adonar que la mala imatge no porta enlloc.

Per parlar de tot això, en aquest programa acompanyen a Cristina Puig Jordi Barbeta, cap de política de La Vanguardia; Àlex Salmon, director d'El Mundo Catalunya; Olga Grau, cap d'economia d'El Periódico; David Miró, sotsdirector de l'Ara; Toni Aira, professor de Comunicació Política de la UOC; i Gemma Galdón, professora de polítiques públiques de la UAB.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán