www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

59 Segons - Debat Impostos als rics i conflictes al turisme

15 set. 2011

A la segona part del programa els analistes debaten sobre la conveniència o no d'apujar els impostos a les rendes més altes, tal i com han proposat algunes veus, tant a l'estat espanyol com als Estats Units o França. La majoria dels analistes han coincidit que ressuscitar l¿impost de patrimoni és en aquest moment ¿electoralista ¿ i que no resol cap problema. Seria molt millor ¿han dit- combatre el frau fiscal.

La polèmica sobre l¿anomenat ¿turisme de borratxera¿ a Lloret de Mar ha ocupat la part final del programa. L¿alcalde Romà Codina ha rebutjat de ple aquest model de turisme i oci, però ha admès que ¿ és difícil combatre l¿actitud de determinat sector hoteler que no fa bé les coses ¿. Codina ha destacat que Lloret ofereix una oferta molt més àmplia (familiar, de negocis, etc) i que tothom s¿ha d¿adonar que la mala imatge no porta enlloc.

Per parlar de tot això, en aquest programa acompanyen a Cristina Puig Jordi Barbeta, cap de política de La Vanguardia; Àlex Salmon, director d'El Mundo Catalunya; Olga Grau, cap d'economia d'El Periódico; David Miró, sotsdirector de l'Ara; Toni Aira, professor de Comunicació Política de la UOC; i Gemma Galdón, professora de polítiques públiques de la UAB.

veure més sobre "59 Segons - Debat Impostos als rics i conflictes al turisme " veure menys sobre "59 Segons - Debat Impostos als rics i conflictes al turisme "
Programes complets (46)

Els últims 221 programes de 59 segons

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios