www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

59 Segons - La cimera anticrisi i la situació a Líbia

29 març 2011

L'actualitat de la setmana també passa per l'èxit o el fracàs de la Cimera Catalana contra la Crisi, reunida divendres al Palau de Pedralbes i amb la que el president Mas aspira a liderar el camí de sortida de la crisi econòmica a Catalunya. I, d'altra banda, a Líbia, la intervenció militar aliada no sembla fer desistir Gaddafi en el seu intent de recuperar les zones controlades pels rebels. Moltes veus consideren que la guerra iniciada al país nord-africà, i que l'ONU limita a una operació per protegir la població civil, presenta molts interrogants i poques seguretats. Dit de manera breu, es coneix quan ha començat però no se sap quan acabarà.

De tot això en parlarem amb els nostres analistes habituals, que aquesta setmana són: Joan Tàpia, periodista i membre del consell editorial d'El Periódico; Pilar Rahola, periodista, escriptora i columnista habitual de La Vanguardia; Àlex Sàlmon, director d'El Mundo-Catalunya; Patrícia Gabancho, periodista i escriptora; Antoni Segura, catedràtic d'Història Contemporània de la UB; i Rafael de Ribot, director d'El Singular Digital.

veure més sobre "59 Segons - La cimera anticrisi i la situació a Líbia" veure menys sobre "59 Segons - La cimera anticrisi i la situació a Líbia"
Programes complets (46)

Els últims 221 programes de 59 segons

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios