25(...)50 - Noves Tecnologies
25(...)50  Noves Tecnologies

El nou programa de TVE Catalunya "25(...)50" aquesta setmana se centra en la visió que tenen els joves de 25 anys i les persones de 50 anys sobre...

16/08/2011 00:29:14
Recomendado para todos los públicos
Noves Tecnologies Noves Tecnologies
Noves Tecnologies 00:29:14 16/08/2011
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El nou programa de TVE Catalunya "25(...)50" aquesta setmana se centra en la visió que tenen els joves de 25 anys i les persones de 50 anys sobre les noves tecnologies

La batalla de la tecnologia està guanyada pels joves. El de 50 s'esforcen per no quedar enrere, però els de 25 anys van una passa per davant perquè han crescut en el món digital . En canvi, la majoria dels grans miren, i és natural, les noves tecnologies de la comunicació amb ulls analògics. En molts casos, obligats per la feina, fan servir les noves xarxes socials. Per contra, els joves utilitzen d'una manera natural les noves comunicacions multidireccionals perquè formen part de la seva vida.

Així, els de 50 anys no entenen com els de 25 poden passar-se tantes hores davant d'una pantalla, mentre que els joves insisteixen en què les relacions virtuals no van en detriment de les reals.

Els grans són reticents a "penjar" la seva intimitat al ciberespai o fer servir Internet per fer les compres en lloc d'anar físicament a la botiga. Una assignatura aquesta que els joves la tenen completament superada.

Si ho mirem en termes de tecnologia, les dues generacions han invertit els papers: els de 25 tenen l'experiència i els de 50 han d'aprendre dels seus fills. Això ha arribat a provocar incomoditats domèstiques i laborals, però també han generat un seguit d'anècdotes que sentirem en aquest capítol.

Ficha técnica
Dirigido por
Núria Sala
Géneros
Servicio Público
Idiomas
Catalán