2 Many Clips - avanç
2 many clips  2manyclips - avanç

TVE-Catalunya estrena dilluns 29 de juny 2 MANY CLIPS, una revista musical setmanal que fa una ullada als videoclips produïts per la indústria...

23/06/2015 00:00:57
Recomendado para todos los públicos
2manyclips - avanç 2manyclips - avanç
2manyclips - avanç 00:00:57 23/06/2015
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

 TVE-Catalunya estrena dilluns 29 de juny 2 MANY CLIPS, una revista musical setmanal que fa una ullada als videoclips produïts per la indústria discogràfica arreu del món en l’últim any i mig. 2 MANY CLIPS és un programa de producció pròpia de TVE-Catalunya, presentat i dirigit pel Senén Armengol que s’emetrà tots els dilluns a la tarda durant aquest estiu.

Aquest espai comptarà amb una selecció eclèctica de fragments de videoclips amb estils i grups musicals diversos, tant de casa nostra com d’arreu. L’objectiu de 2 MANY CLIPS és transmetre la passió per la música i va adreçat a un públic ampli i divers que li agrada gaudir-la, ja sigui enllaunada o en directe. 

A cada programa el Senén Armengol estarà acompanyat d’un músic que protagonitza algun dels videoclips que s’emetran. Aquest convidat explicarà alguna anècdota relacionada amb el seu enregistrament i en farà una tria de tres videoclips més que li agradin i dels quals els espectadors podran veure fragments. A més, cada setmana hi haurà una proposta d’agenda de concerts, actuacions i festivals de música que tindran lloc durant aquest estiu a Catalunya. 

Ficha técnica
Géneros
Música
Idiomas
Catalán