Wonderland   Wonderland - 2 de maig 2013 02/05/2013 55:18

David Escamilla debuta a la novel·la juvenil romàntica amb 'Que l'amor ens salvi de la vida'. Aquesta primavera deixa't seduir per una història de passions en el món de televisió, d'amors i desamors des de Barcelona a Paris, Londres i Berlín. L'autor català que ha publicat més de quaranta llibres participa a Wonderland. 'Que l'amor ens salvi de la vida' no és com qualsevol novel·la romàntica: de ritme àgil i amb sentit de l'humor, la història està enriquida amb referències a pel·lícules i frases d'autors cèlebres.

El futur dels videojocs. Joan Barjau ens explica que els videojocs ja no són un producte exclusiu per nens i s'han convertit en veritables pel·lícules interactives. És una de les industries que més recapta actualment i d'aquesta fusió entre videojocs i cinema pot sorgir un nou gènere audiovisual.

Sevenwonders. Victor Farradelles parlarà sobre el descobriment d'un nou port en un dels indrets més màgics del món, al mar roig, Egipte.

Tallers isllats. El fotògraf Joan Fontcuberta imparteix uns tallers molt especials durant els propers 4 dies que reuniran mestres i admiradors en un espais únic, Menorca. La nostra companya Montse Soto ha estat amb Joan Fontcuberta però també amb el filòsof Rafael Argullol i l'escriptor Eduardo Mendoza conversant sobre aquesta suggerent experiència.

Wonderland
Más opciones