Wonderland   Wonderland - 25 d'abril 2015 25/04/2015 54:23

Entrevista: Juan de la Rubia ens visita avui perquè dimarts d’aquesta setmana actua al Palau de la Música Catalana. És un escenari que ja ha trepitjat moltes vegades, però aquest cop és especial. Actua com a solista, amb la companyia de l’Orquestra Barroca de Freiburg, una formació que està considerada una de les millors del món en interpretació de música amb criteris històrics. 

L'Art d'Escriure: Parlem amb Victor Obiol, poeta i professor de l'Escola d'Escriptura al voltant dels poemes i la música. Els poemes tenen música per sí mateixos. Cal musicar-los? Alguns poetes són detractors de fer-ho, però d'altres diuen que així  la seva poesia va més enllà. El relat guanyador de la setmana és "Con cien qué?", de Juan Antonio Vázquez Alcayada. Els finalistes són: "Asuntos personales", de Belen Saenz; "Mentiras Piadosas", Maria del Rosario Val; "Tres en Raya", Lorenzo Rubio; "Tocat i enfonsat", de Josep M Conill; "Espejo ilusorio", de Juan Carlos Ferrer i "Piel Mojada" de Luis San José Lopez.

L'Hora del Te: Amb Carmen Alcaraz parlem de la relació de grans compositors amb la gastronomia a través d'anècdotes de la seva vida. La salsa Caruso, per exemple, és una  salsa calenta feta de crema, ceba a rodanxes, pernil, formatge, fruits secs i bolets; les peres "Maria Jardí" reben el nóm d'una cantant òpera molt popular a Europa i els EUA a principis del s. XX. Alguns exemples més a L'hora del Te!

Wonderland
Más opciones