Wonderland   Wonderland - 11 de novembre 2013 11/11/2013 58:16

A Wonderland començem la setmana amb la música de cambra més fresca de casa nostra! Venen a visitar-nos la Judith Barldoret Vilaró, el Miquel Jordà, el Luís Castán i el Jesús Miralles, les quatre cordes que formen el Quartet Gerhard. Els guardonats pel "Premi Petit Palau" venen a parlar-nos del concert que faràn el 20 de novembre al Palau de la Música Catalana.

A PROPOSTES MERAVELLOSES la Marta Orquin ens apropa a la novena edició del 'World Press Photo' del CCCB, 'Face Reality'. Una exposició on es mostra la imatge com a finestra per enfrontar-se a la realitat llunyana amb esperit humà i proximitat. Aquest premi internacional de fotoperiodisme ha tingut cinc guanyadors de casa nostra aquest any.

A L'HORA DEL TE la Carmen Alcaraz ens transporta a la cuina quadriculada de l'Egipte clàssic. A la civilització egipcia el quatre era un nombre sagrat perquè quatre eren els pilars que subjectaben el cel i el quatre eren les divinitats que els protegien. El quatre era el tot, i per descomptat, la gastronomía.

A AIXÒ ÉS ART? La Pilar Sampietro ens apropa a les noves tendències d'arts plàstiques i visuals. Colors, frescura, idees pretencioses i talents emergents que tot plegat, ens faràn preguntar si això és art.

Wonderland
Más opciones