Wonderland   Wonderland - 11 d'abril 2015 11/04/2015 54:21

L'Art d'Escriure: Sabeu que dilluns és l'aniversari de la mort de Mercè Rodoreda? L'escriptora i prrofessora de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès Mònica Miró organitza, cada cap de setmana i fins a finals d'abril, un curs sobre l'univers de Rodoreda. A més a més, aquest aniversari coincideix amb la presentació del llibre de Mònica Miró: "Perennia", un recull de poesia epigràfica funerària de l'antiga Roma publicada en edició bilingüe llatí-català. Encetem el Wonderland parlant d'ambues coses!  

També torna un nou trimestre del concurs de microrelats. El primer guanyador és "El deseo añejo", de Javier Ximens. Els relats finalistes són: "1937-1981" de Rafa Olivares; "Instrucciones de uso", David Moreno; "Náufragos", de Paloma Hidalgo; "Otra teoría del Caos", de Maria Sergia Martin Gonzalez i "Un Nuevo 12 S", de Juan Carlos Ferrer.

L'Hora del Te: A partir de la sèrie "El ministerio del tiempo", que narra la història d'un home dels que viatja en cada capítol a un moment diferent de la Història amb la missió d'impedir que el passat canviï, Carmen Alcaraz selecciona alguns personatges com Cervantes, Vicente Blasco Ibáñez, Mateo Alemán o Francisco Martínez Montiño i en destaca les vessants culinàries de les seves obres.

Wonderland
Más opciones