Wonderland   Wonderland - 27 de maig 2013 27/05/2013 52:33

ENTREVISTA: OBRA "ELS GUAPOS SÓN ELS RAROS". Entrevistarem a David Anguera, Ricard Farré, Martí Salvat i Enric Cambray (actor, autor i director). A l'obra parlem dels joves que s'han d'enforntar constantment a una muntanya russa, que s'han de reinventar, superar i imaginar per talde creure que algun dia podran assolir els seus somnis. Utilizen diàlegs enginyosos, amb situacions estrafolàriesi delirants utilitzant de fil conductor el concepte que els mateixos protagonsites han batejat com "fast-fama", a través del MacGuffin d'un grup de música de l'escena catalana actual: Manel.

REPORTATGE. "Goya i els seus hereus. Els disbarats avui". Aquesta exposició inclou 12 gravats de Goya inspirats en malsons, bellesa, obsessions personals i 21 obres d'artistes contemporanis en les què s'observa un joc de miralls amb els gravats de l'artista aragonés i ens porta a preguntar-nos. la inspiració porta a la inspiració? Un reprotatge de Marta Orquin.

L'HORA DEL TE: Carmen Alcaraz destaca algunes similituds i diferències entre les cultures oriental i occidental en el món gastronòmic: els grans, costum de treure's les sabates, no utilitzar la mà esquerra, les simbologies de la fruita...

AIXÒ ÉS ART? Amb Pilar Sampietro. La música des de la perspectiva de la imatge en moviment ha estat el lema de lonze convocatòria del Festiva i Fira Comercial Loop Barcelona. Destacarem algunes de les exposicions que encara es poden veure durant els propers dies.

Wonderland
Más opciones