Wonderland   Wonderland - 25 d'octubre 2013 25/10/2013 59:57

Al Wonderland d'avui tenim el gust de rebre a Juan Gabriel Várquez. L'escriptor colombià guardonat a Espanya, França i Itàlia per la seva novel.la 'El ruido de las cosas al caer' ve a presentar-nos el seu darrer llibre 'Las Reputaciones'. Ens parlarà de les seves obssesions d'escriptor que es reflecteixen en aquesta novel.la, on vol mostrar l'importància que té l'opinió en les nostres societats.

A SEVENWONDERS el Víctor Farradellas ens porta la troballa d'un vaixell de la Primera Guerra Mundial al Sàhara Occidental, guerra que l'any vinent complirà un centenari. Tanmateix,parlarem de una doble efemèride: la retirada de Napoleó de Rússia i la retirada progressiva de les tropes del Vietnam, per ordre del president Nixon. Finalment, sabrem fins a quin punt pot ser crucial una confessió secreta en la conservació del patrimoni històric, com ha passat amb la recuperació dels frontals barrocs de l'esglèsia de Bossòst.

A WONDERTALENT el David Martí ens porta un nou talent músical de la collita del taller de músics, la Clara Sallago, una cantant de jazz fusió. La vocalista ens ve a presentar el seu projecte final de carrera del Taller de músics, 'Hidra', inspirat en un conte de Cortázar on l'ésser mitològic Hidra és metafòricament ell mateix . Acompanyada del contrabaixista Juan Pablo Balcázar i del guitarrista Nico Sánchez ens cantarà un tema propi, 'Como si oyeras llover' i una versió de 'Anywhere on this road' de Lhasa de Sela.

Wonderland
Más opciones