Wonderland   Wonderland - 10 d'abril 2013 10/04/2013 50:38

Lema: estrelles

No sóc una estrella del rock. El Documental del Mes presenta la història de la prodigiosa i jove pianista canadenca Marika Bournaki. Laia Aubia, coordinadora del documental, farà una reflexió sobre la complexitat d'iniciar una carrera professional des de la infantesa. Aprofitant aquesta mirada sobre el món dels nens prodigis a la musica parlarem també amb Joan Chamorro, director de la Sant Andreu Jazz Band, que coneix aquest món de prop. Amb nosaltres estaran també dos membres de la banda que faran presentacions en directe.

John Irving a Barcelona. La darrera novel·la de l'escriptor nord-americà John Irving, 'En una sola persona', tracta del desig, de les identitats sexuals, de la historia tragicòmica i commovedora d-un amor frustrat. Una novel·la política, sobre identitats sexuals minoritàries. John Irving conversarà demà amb Antonio Orejudo a les 19:00hs a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. Aprofitant aquest esdeveniment Marta Orquin ens explicarà els detalls del seu nou llibre en un reportatge.

Laberint. A la secció Laberint d'avui, Jordi Coromines parlarà d'alguns del grans personatges dolents de la historia de la literatura.

Wonderland
Más opciones