Wonderland   Wonderland - 13 de juny 2015 13/06/2015 55:18

Entrevista: Leticia Dolera i Manuel Burque ens presenten "Requisitos para ser una persona normal", l'òpera prima de Dolera de la qual ha estat la guionista, directora i protagonista.

L'Art d'Esciure: Amb Jordi Muñoz i Robert Juan-Cantavella parlem del 150è aniversari de la publicació d'Alícia en el país de les Meravelles. Tenim un convidat d'excepció. Al programa ens acompanya Josep Solé, alumnde de l'Escola d'Escriptura que actualment escriu una novel•la sobre el món de la ràdio.  

Lorenzo Rubio no vol deixar el pòdium i és, de nou, el guanyador del concurs de microrelats de la setmana amb "El mundo a sus pies". El finalistes són: "El silencio de los Premios",  Sergi Cambrils; "El ultimátum", Maria Frail; "La ayuda", Juancho Plaza; "La gama de Colores", Pedro Carrasco i "Partido Quijotesco", Alberto Moreno.

L'Hora del Te: Amb Carmen Alcaraz fem una ruta per Auvergne, una regió propera a Montpellier amb una naturalesa salvatge, amb el poble de Roquefort com a reclam i una gastronomia excel•lent.

Wonderland
Más opciones