Wonderland   Wonderland - 10 de gener 2015 10/01/2015 55:39

Entrevista: Hovik Keuchkerian ens presenta el seu àudio-llibre "Resiliente". L’autor és boxejador, poeta, escriptor, actor teatral i cinematogràfic. Ara triomfa a les sales de Madrid i, de mica en mica, s'ha fet un nom en l’escena cultural actual, especialment després de l'estrena de “Justi and Cia”, comèdia que es va estrenar al novembre. Li diuen el nou Javier Bardem. No el voleu conèixer? Ens acompanya per encetar el programa!  

 

L’Art d’Escriure: Jordi Muñoz ve acompanyat per Xènia Dyakonova, poeta, traductora i professora de l'Escola d'Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Parlarà de tres escriptors clàssics: Dante, Shakespeare i Baudelaire. La seva influència en la literatura i escritprua moderna és cabdal. Fem un recorregut dels clàssics a la modernitat i tornem amb el concurs de microrelats. El guanyador d’aquesta setmana és "Te quiero", de Carmen Quinteiro Moreno. 

 

L’Hora del Te: Potser aquest cap de setmana aquesta secció s’hauria de dir “L’Hora del Còctel”... Amb Carmen Alcaraz, la nostra experta en gastronomia, parlem dels diferents còctels. Però també porta un acompanyant. Mar Calpena, l’autora del nou blog

unaodoscopas.com. Aquest tipus de beguda s’ha convertit en protagonista en la petita i gran pantalla: des dels coctels a sèries com “Mad Men” o “Sexo en Nueva York”, pel•lícules com “Coctel” o “El Gran Gastby”, però també en pintures de Tolouse Loutrec... Fem una copa?

Wonderland
Más opciones