Wonderland   Wonderland - 18 d'abril 2013 18/04/2013 52:34

Litus. Avui ens visitarà a l'estudi el músic català que presenta aquest divendres el seu darrer álbum a la discoteca Luz de Gas de Barcelona. 'AutoREVERSE' és la original transformació al Soul d'una part del cançoner de Litus, no es tracta d'una recopilació d'èxits, sinó d'una relectura del seu propi repertori.

Tala estrena a la Sala Beckett. Agnés Batllè va anar ahir a l'estrena del més nou espectacle de Juan Navarro (director) i Gonzalo Conill (intèrpret). En Tala, un sofà de orelles blanc és el punt d'observació de la societat vienesa i la societat en general. Una crítica al Burgtheater alemany, posa al descobert les falsedats de la alta cultura. Una obra basada en la novel·la de l'escriptor austríac Thomas Bernhard. Està en cartell fins al 05 de maig.

Sevenwonders. Víctor Farradelles parlarà de troballes. A la ciutat de Yangzhou han trobat la tumba d'un dels emperadors més odiats del país. Al descobriment ha vingut per casualitat, d'una mica semblant a quan es van trobar els garrers de Terracota de Xi'an al 1974. El museu de Badalona estrena una exposició titulada 'El sexe a l'Antiga Roma'. També parlarem de Wagner, en el bicentenari del seu naixement.

Travessant al setè art. Parlarem amb Isona Passola, nova directora de l'Acadèmia del Cinema Català. Conchita Casanoves també comentarà les estrenes d'aquest cap de setmana.

Wonderland
Más opciones