Wonderland   Wonderland - 16 de setembre 2013 16/09/2013 58:40

Entrevistarem a Geppe Monrós, director del documental Abandonado que dimecres estrenen als Cinemes Girona de Barcelona Abandonado. El documental, co-produït per Televisió Espanyola utilitza la bellesa dels llocs abandonats i la seva capacitat d'evocació, per reflexionar sobre la situación de la superficie urbanitzada a Europa, la necessitat de reutilitzar els llocs abandonats i les diverses maneres de fer-ho. La pel.lícula és el réflex de 13 mesos de viatrge per 24 països d'arreu d'Europa i fruit de més de tres anys de treball del director i de la co-autora Julia Clay.

La Montse Soto ens destacarà l'obra El pasaje de las sombras de l'escriptor islandés d'Arnaldur Indridason, 7è Premi RBA de novel.la negra. Autor del gran èxit La mujer de verde, Indridason ja està acostumat a trencar rècords de venda a Europa i a ser un dels embaixadors de la literatura del seu país.

A l'Hora del Te, amb Carmen Alcaraz analitzarem les múltiples i interessants referències a la gastronomía del llibre de Lewis Carroll, Alicia en el món de les meravelles. A banda del te i dels pastissos de no aniversari, què més hi podem trobar?

I a l'Espai "Això és Art?", Pilar Sampietro ens parlarà de la vessant col.lecionista d'art de Pau Casals, a través del nou llibre de Francesc Fontbona. I també destacarem la mostra d'art de Grina "Domèstica" on les sales d'exposicions són cases i pisos privats.

Wonderland
Más opciones