Wonderland   Wonderland - 23 de desembre 2013 23/12/2013 59:06

S¿apropa la nit de Nadal, per això a Wonderland tindrem un programa excitant i agitat, ple d'efervescències culturals!

Començarem amb la PROPOSTA MERAVELLOSA que ens porta la Montse Soto. Un tast que vol reivindicar els beneficis de la lectura des del bressol per a nodrir els nostres nens i nenes amb bones històries que en un futur els ajudin a seguir el propi rumb com a lectors.

A L'HORA DEL TE la Carmen Alcaraz ens dona les instruccions adequades perquè no falti res a les nostres taules el dia de Nadal, ni al rebost! Perquè el Nadal, són festes de guardar.

L'Agnès Batllé ens fa un resum de tota la mutació que ha tingut la cultura aquest any. Desaparició de grans artistes, espectacles efervescents, guardonats culturals, treballs d'eclossió creativa' Tot el que ha succeït aquest any en el món de la cultura.

A PROPOSTES MERAVELLOSES la Marta Orquin ens fa retrovar amb els somnis de la nostra infancia amb 'Cendrillon', l'òpera de Massenet que representa 'La Ventafocs', programada per primer cop aquest Nadal al Liceu.

A AIXÒ ÉS ART? Visitem amb la Pilar Sampietro el taller del pintor Julio Vaquero. Una planta d¿una nau plena de pots de pintura i pigments, amb molta olor a disolvent i una escenografía preparada per l'artista per amagar de cara la pared les seves obres que després ens ensenyarà.

Wonderland
Más opciones