Wonderland   Wonderland - 6 de novembre 2013 06/11/2013 58:25

Al Wonderland d'avui ens acompanyarà l'Agnès Batlle, la nostra especialista en documentals, en motiu de l'inici de la VIII Festival Memorimage a Reus. Aquest any compta amb la projecció, al Teatre Bartina, de 26 produccions on 20 d'elles són catalanes i destaca 'Entre el cel i la terra. La guerra dels aiguamolls'. Tindrem als directors d'aquest documental que retrata 30 anys de vida de l'aiguamoll de l'Empordà, David Fernández de Castro i Tono Folguera. Tot plegat, ens farem una idea de què acollirà el Memorimage del 6 al 9 de novembre.

A El LABERINT, el Jordi Coromines ens parlarà dels duels literaris, verbal i físics que hi han hagut entre escriptors. Des de les burles i els atacs entre els versos de Góngora i Quevedo, el duel que va portar a la mort del poeta Puskin, el cop de puny que Vargas Llosa va propinar a Gabo, a l'agresió verbal que va propinar Marsé a Cela. Rivalitat, gelos, honor' un grapat de circumstàncies que els porten al duel.

A MIRALL SONOR, la Consol Saenz ens apropa a les millors propostes artístiques de l'actualitat. Festivals innovadors i creatius moguts per una bona causa. Un espai on la manifestació artística i el sentiment humà s'adhereixen.

Wonderland
Más opciones