Wonderland   Wonderland - 2 de maig 2015 02/05/2015 56:00

Reportatge: A "Blau", en plena nit de cap d’any, el mecànic d’un vaixell carregat de joguines, que acaba de naufragar enmig de l’oceà, dialoga per ràdio amb la noia de la unitat de salvament. 

El pilot de l’helicòpter que ha de rescatar-lo travessa el cel cap a un destí incert… És un diàleg a tres bandes on s’entrellacen pors, desigs, traumes i fòbies fins a un punt de no retorn, allà on els límits de la realitat es difuminen i es perden en un espai indòmit, inabastable.

Ferran Joanmiquel, l’autor que la Sala Beckett presenta aquest any, ens proposa amb Blau un viatge emocional pels laberints de la inconsciència, per l’oceà de la infantesa perduda.

L'Art d'Escriure: Esmeralda Berbel, escriptora i professora de l’Escola d’Escriptura ens parla del diari com a gènere literari i la seva estreta relació amb la prosa poética. Jordi Muñoz també ens parlarà del procés d’inscripció als cursos d’estiu de l’Escola i, com sempre, el concurs de microrelats. Aquest cap de setmana el relat guanyador "Arrieros", de Raquel Lozano Calleja. Els finalistes són: "Cosmos-similitudes", de Gabriel Pérez Martínez; "La última clase", i "Una vida de color rosa", ambdós de Lorenzo Rubio "Sirena", de Cala Nevado; "Malos hábitos", Rafa Olivares i "Redacción", de Mei Moran.

L'Hora del Te: Carmen Alcaraz ens porta la segona part de la relació de grans compositors amb la gastronomia a través d'anècdotes de la seva vida. Hi ha més històries de les que ens pensem! 

Wonderland
Más opciones