Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Dimarts de 21.00 a 22.00 hores. Dissabte de 8.00 a 9.00 hores (Emergència climàtica)

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Ciutat Salvatge.Ocells+Collserola Pagesa+Tortugues entre avi

Vida verda - Ciutat Salvatge.Ocells+Collserola Pagesa+Tortugues entre avions

23 març 2019

La vida salvatge s'acosta als límits de les ciutats,la jungla d'asfalt resulta ser un bon refugi. Analitzem la situació a les nostres ciutats amb Eloisa Matheu, com a especialista amb sons animals ens parla de linx, tòtils, eriçons i un ocell molt primaveral, el gafarró. Collserola Pagesa és un concepte que comença a mostrar les característiques que hauria de tenir aquest Parc Natural a tocar de la gran metròpoli, ara que s'està decidint el Pla Especial d'Ordenació i Protecció de Collserola, entrevistem a Josep Moner, representant de ADENC i CEPA, organitzacions ecologistes. La Tartana de Can Bofill és una masia amb règim de masoveria dins del Parc, a la part de Molins de Rei, ara els seus habitants gestionen una cooperativa de consum, La Paca i preveuen aconseguir tirar endavant un projecte d'habitatges amb cessió d'ús, si finalment Coop57 decideix la compra de la masia i el terreny, l'Arnau ens en parla. Coneixem de primera mà l'experiència de l'Ivan Ruiz, treballador de l'aeroport que ha participat en la solta de tortugues babaua gràcies al CRAM que té les instal·lacions a la vora de les pistes d'aterratge i l'acord amb AENA. Elsa Giménez, directora del Centre de Recuperació d'Amfibis explica com és possible la convivència entre avions i posta d'ous de tortuga a les platges del Prat. Jordi Ferrerons, productor executiu de Lavinia ens explica l'experiència del reportatge "Ciutat Salvatge" de Dani Sala, en el que expliquen com la fesomia dels ciutats canvien cap a llocs refugi, no tan sols pels éssers humans.

veure més sobre "Vida verda - Ciutat Salvatge.Ocells+Collserola Pagesa+Tortugues entre avions" veure menys sobre "Vida verda - Ciutat Salvatge.Ocells+Collserola Pagesa+Tortugues entre avions"

Els últims 615 programes de Vida verda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos