Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Diumenge de 20.00 a 21.00 hores. Dilluns de 02.00 a 03.00 hores (Rep)

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
  • Electrodomèstics de baix consum

Vida verda - Autonomia energètica i electrodomèstics de baix consum - 13/11/11

13 nov 2011

Descobrim a Som Energia una Cooperativa per la producció i el consum d¿energia renovable, destinada a promoure una relació més saludable de l¿electricitat que gastem, de millor qualitat ambiental, amb més garanties d¿autonomia i millors resultats per l¿economia local. Ens en parla un dels seus socis, Marc Rosselló. Des de la Fundació Terra coneixem com evoluciona la campanya ¿Guerrilla Solar- creada per fomentar el consum d¿energia renovable en el marc del nou panorama legal. El panell d¿energia solar que promouen s¿endolla a la corrent de casa i assegura un estalvi energètic del 12% al 14%, Mara Pahisa en dóna detalls. Parlem també amb Alfred Capdevila i Silvia Ferrer-Dalmau, creadors de la nova etapa de René més que Electrodomèstics, una botiga en la que es fomenta el consum responsable d¿aparells tenint en compte el seu impacte ambiental. Ells ens guien cap a un ús eficient dels objectes elèctrics que tenim a casa. Escoltem la música de La Bundu Band.(13 /11/11)

ver más sobre "Vida verda - Autonomia energètica i electrodomèstics de baix consum - 13/11/11" ver menos sobre "Vida verda - Autonomia energètica i electrodomèstics de baix consum - 13/11/11"

Los últimos 549 programas de Vida verda

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos