Vida verda   Vida verda - Adéu a les cuines: Restauració Col·lectiva 05/03/2017 55:00

Amb Gustavo Duch analitzem avui el fenomen de la industria del càtering que s’ha estés ràpidament sota el nom de “restauració col·lectiva”. El negoci mou 4.000 milions d’euros anuals a la Península i treballa per a hospitals, sociosanitaris, geriàtrics i escoles. Gustavo no entén com a una persona que està vivint els darrers anys de la seva vida i que el darrer plaer que li queda és el de menjar se’l negui la condició de l’olor i del gust a un menú amb les vitamines necessàries, però sense res mes. Analitzem també el canvi que viu el nostre paisatge gràcies a la prohibició a la ciutat de Barcelona i altres municipis de l’herbicida glifosat, molt utilitzat per eradicar les males herbes i considerat cancerigen per la OMS. Bettina Ruiz fa poc que forma part de la Colmena Que Dice Si, un projecte empresa adoptat de França que facilita l’organització d’un grup de consum sota les bases de l’economia col·laborativa. El rusc de Bettina funciona des de fa un mes al barri de Sants de Barcelona. Escoltem la música de: Roger Puig-Abellot; Renaldo +Clara- Sense Voler; Tori Sparks-La Huerta.

Vida verda
Más opciones