Serveis informatius Ràdio 4   Edició Migdia - 4 de setembre de 2015 04/09/2015 29:53

-- Artur Mas confia que Catalunya no sortirà de la Unió Europea sigui quin sigui el resultat del 27-S

-- Soraya Saenz de Santamaria demana a Mas que deixi d'enganyar els catalans amb la independència.

-- Barcelona acull avui i dema la primera trobada municipalista de ciutats on governen forces de confluencia de les esquerres i on es parlarà de la crisi dels refugiats.

--Barcelona acull avui i dema la primera trobada municipalista de ciutats on governen forces de confluencia de les esquerres. L’alcaldessa Ada Colau rebrà aquesta tarda a l’Ajuntament els alcaldes i alcaldesses entre d'altres ciutats de Madrid, Saragossa, A Corunya, Santiago de Compostela o Pamplona.

--Mes de una cinquantena d'ajuntaments catalans s'han reunit avui en el marc del Fons Catala de Coopercio al Desenvolupament per estudiar linies d'actuacio per ajudar els refugiats que fugen de la guerra.

--La Federacio d'Entitats de d'atencio a la Infancia i l'Adolscncia proposa crear una prestacio economica universal de 2500 euros a l'any per cobrir almenys la meitat de les despeses de la criança dels fills.

--El judici de l'aenomenat cas Tous no es repetira, despres que la Fiscalia i els advocats de LLuis Corominas han arribar a un pacte de conformitat. Corominas accepta el delicte d'homidici imprudent i una pena de dos anys de preso que la fiscalia demanara que se substitiexi per mesures socials alternatives

--Avui hi ha convocada vaga Renfe. Els serveis minims garanteixen la circul.lacio d'un terç dels trens de rodalies, un percentatge que s'incrementara fins als 2 terços de 5 a 2/4 de 9 del vespre, tal com ha passat a primer hora del mati. Pel que fa als trens de llarga distancia, els serveis minims garanteixen la circul.lacio de 3 de cada 4 combois.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones