Serveis informatius Ràdio 4   Edició Vespre - 15 de gener 2019 15/01/2019 29:52


El Parlament britànic vota aquesta nit l'acord sobre el Brèxit que va signar la seva primera ministra Teresa May amb la Unió Europea. Tot apunta a que no el podrà treure endavant per l'oposició de nombrosos diputats conservadors del seu propi partit. La votació ve precedida d'un intens debat a la cambra.

Finalitzada la operació antitetrrorista contra una suposada cèl.lula jihadista dels Mossos d'Equadra que ha acabat amb 17 persones detingudes a Barcelona i Igualada. En l'operació anomenada Alexandria han participat més de 100 agents i s'han produït sis escorcolls és fruit d'una "llarga investigació". Depèn del Jutjat número 6 de l'Audiència Nacional.

Dijous es reuniran per segona vegada a Madrid les vicepresidències dels governs Espanyol i Català com estava previst aquest mes de gener. L'executiu de Torra vol proposar una taula de negociació per a resoldre el conflicte polític amb Catalunya. I entre d'altres temes ens ocuparem dels escrits de defensa dels polítics presos presentats avui pels seus advocats al Tribunal Suprem. Els advocats de Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sánchez demanen la compareixença de Carles Puigdemont i del rei Felip VI.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones