Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 31 de maig 2015 31/05/2015 29:57

 -- Avui se celebra arreu del món el Dia Mundial sense Tabac, un adicció relacionada amb moltes malalties, i sobretot amb el càncer. Els experts adverteixen que tot el tabac és nociu perquè desprèn monòxid de carboni. 

 

-- L'esplanada de l'Arc de Triomf de Barcelona ha estat aquest migdia l'escenari d'una concentració convocada per tots els col.lectius ciclistes esportius i urbans que reclamen més seguretat viària. Així ho ha explicat a aquesta emissora el portaveu d'Amics de la Bicicleta Albert Garcia.

 

-- Els Camps Elisis de LLeida són l'escenari d'una nova edició de l'Aplec del Cargol, una festa gastronòmica que iniciarà ara els tràmits per ser reconeguda a nivell internacional. De moment, tots els participants, petits i grans es mostren satisfets de la trobada.

 

-- "L'altra ràdio" de Ràdio 4 celebra els 35 anys amb un programa especial. El programa, presentat per Cinto Niqui, ha combinat la divulgació de les novetats tecnològiques amb l'interès per la història de les telecomunicacions i, especialment, de la ràdio.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones