Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 4 d'octubre 2015 04/10/2015 30:00

 -- La persona detinguda a Badalona en una operació contra el jihadisme és un jove de 20 anys nascut a Catalunya de família magribina. Segons el ministeri de l'interior, els 10 detinguts a Espanya i el Marroc, formaven part d'una xarxa que tenia com a objectiu enviar combatents a l'Estat Islàmic.

 

-- El Comitè Mundial de Wolkswagen es renuneix aquesta setmana per informar dels plans de la companyia. Mentrestant la Planta de SEAT de Martorell anuncia que treballarà tots els dissabtes del mes de novembre per reforçar la producció de l'Audi Q3. Els treballadors estan preocupats pels efectes negatius del frau dels motors dièsel, però asseguren que ells han fet bé la seva feina.

 

-- El Museu Etnològic de Barcelona torna a obrir les seves portes aquest diumenge després de quatre anys tancat per reformes amb un espai i unes exposicions renovats. L'objectiu del projecte és mostrar totes les cultures del món. 

 

-- Avui comença la programació familiar VIU EL TEATRE, que des de fa 12 anys presenta temporada d'espectacles per a nens i nenes de 0 a 12 anys. Enguany amb diverses novetats. Lluís Juanet és el director artistic de Viu el Teatre.

 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones