Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 21 de juny 2015 21/06/2015 29:59

 -- La diputada de C's, Inés Arrimadas, s'ha postulat com a candidata del seu partit a la presidència de la Generalitat el 27-S. Diu que assumeix el repte amb il·lusió i amb l'objectiu de presentar el millor projecte davant l'oportunitat que suposa poder canviar el govern el 27 de setembre.

 

-- Aquest diumenge s'ha celebrat el Dia de les Famílies, una jornada organitzada per la FaPac on es premia el compromís dels pares i mares amb l'educació pública. Pel president de la FaPac Alex Castillo, la situació de l'educació pública no és totalment negativa gràcies al treball que fan els pares, mares, estudiants i professors: 

 

-- Aquest dimarts se celebra la Revetlla de Sant Joan. Els pastissers catalans preveuen vendre 1,6 milions de coques. El Gremi també creu que enguany les vendes es concentraran a les ciutats grans perquè la diada no cau enmig d'un pont. 

 

-- El Sónar 2015 ha tancat portes aquesta matinada amb una xifra de visitants propera als 119.000, 8.000 més que l'any passat. Enguany s'ha consolidat una tendència com és el continuat augment de persones provinents de l'estranger. 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones