Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 26 d'abril 2015 26/04/2015 30:00

 -- El president de la Generalitat Artur Mas ha demanat avui als catalans que viuen a l'estranger que facin els tràmits que calgui per poder participar a les properes cites electorals. Ho ha dit en un missatge institucional dirigit als residents catalans a fora, amb motiu del Dia Internacional dde la Catalunya Exterior. 

 

-- Unes 2 mil persones participen aquest matí cursa solidària "Mulla't i corre per l'Esclerosi Múltiple" que se celebra al Circuit de Catalunya. L'objectiu conscienciar a la ciutadania i aconseguir recursos pels malalts per ajudar-los a participar activament a la societat. 

 

-- La directora general de Cooperació al Desenvolupament, Marta Macias, ha assegurat que sense tenir en compte les dones no hi ha cooperació ni transformació i que per això el nou Pla director 2015-2018 té com a prioritat la defensa dels drets de les dones. 

 

-- Aquest diumenge s'acaba a Montblanc, la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi. I ho amb la presentació de l'obra "Sant Jordi l'endemà" on s'explica l'hipotètic futur de la parella. 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones