Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 12 de juliol 2015 12/07/2015 29:55

 --  Els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa del cadàver d'una dona amb evidents signes de violència en un descampat a Calella, al Maresme. Els Mossos també investiguen la mort d'un home que han trobat sense vida en ple carrer al barri del Raval de Barcelona. L'home ha mort per ferides d'arma blanca. El jutge ha decretat el secret de sumari.  

-- Aquest diumenge al matí s'ha restablert el telèfon fix i internet a la Vall de Boí, a l'Alta Ribagorça, després que una avaria els deixés sense servei des de divendres a primera hora de la tarda. Els afectats es queixen que la companyia Telefónica no fa les inversions necessàries per arreglar unes instal·lacions obsoletes. 

 

-- La Plataforma "Hereus UDC 1931, que reuneix els crítics d'Unió, ha anunciat avui el naixement de "Demòcrates de Catalunya, un partit que diu aposten obertament per la independència de Catalunya. El secretari d'Universitats Antoni Castellà manté que la nova formació preten tornar a situaar els democrata-cristians a l'eix de la política.

-- Aquest diumenge s'acaba la 31a edició de la Transsegre en la que enguany hi han participat 300 embarcacions i uns 2500 tripulants. La Transsegre és la festa més important coneguda arreu de les Terres de Lleida, i cada any guanya adeptes. 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones