Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 17 de maig 2015 17/05/2015 29:57

-- D'aquí a una setmana se celebren les eleccions municipals del 24 de maig. Les enquestes coincideixen que hores d'ara el nombre d'indecisos es situa entre el 20 i el 25 per cent dels enquestats, cosa que aprofiten les formacions per intentar captar aquest vot tan decisiu.

 -- Aquest diumenge se celebra la 2a trobada de famílies donants i receptores de llet materna al Palau Robert de Barcelona. Una donació molt important sobretot pels nadons prematurs perque la llet de mare donant els permet prevenir una de les principals complicacions del creixement, que és la necrosi intestinal. 

 

-- L'aeri de Montserrat commemora avui el 85è aniversari. És el més antic d'Espanya i un dels més antics d'Europa. Durant aquests anys ha transportat més de 17 milions de passatgers i peregrins des del riu Llobregat fins l'Abadia de Montserrat. L'Aeri és encara un important atractiu turistic.

 

-- Aquest diumenge finalitza la 17èna edició de la Tarraco Viva. Durant 15 dies la ciutat de Tarragona ha retrocedit 2 mil anys per conèixer com era la vida en l'època romana. El director de Tarraco Viva, Magí Seritjol, explica que la pròxima edició vol reflexionar sobre el paper de la Mediterrània com a centre del món.

 

-- Milers de persones han participat a l'11a Nit dels Museus que es fa per celebrar el Dia Internacional dels Museus que es commemora demà. La festa segueix aquest diumenge amb jornada de portes obertes. De moment els participants s'han mostrat molts satisfets de la iniciativa.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones