Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 11 de juliol 2015 11/07/2015 29:56

 -- El secretari general del comitè de govern d'Unió, Ramon Espadaler ha alertat sobre un possible tripartit CDC-ERC-CUP. En aquest sentit Espadaler ha criticat que hi hagi més itnerès per saber qui governarà i no com es governarà el país.

 

-- El convergent Joan Rañé ha estat reelegit president de la Diputació de Lleida ara però amb minoria. La seva candidatura ha tingut els vots a favor de Convergència, Esquerra Republicana i el PSC. Rañé ha valorat el suport socialista a la seva candudatura però no s'ha volgut pronunciar sobre el pacte del PSC i Ciutadans a la Paeria.

 

-- Un incendi ha cremat aquest matí un generador elèctric de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. L'incendi no ha afectat l'enllumenat general del centre però sí que ha provocat que s'hagués de tallar l'accés a urgències per la proximitat del generador. Els pacients han estat derivats durant dues hores al veí Hospital de Santa Tecla. Ara el servei ja funciona amb normalitat.

 

-- Avui dissabte arranca la 35ena edició del Festival Internacional de Música Pau Casals, que se celebra a l'auditori del Vendrell fins el 22 d'agost. Enguany el certàmen està centrat en el violoncel amb l'objectiu de cenyir-se en la música que Casals estimava.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones