Serveis informatius Ràdio 4   Edició Cap de Setmana - 14 de juny 2015 14/06/2015 29:59

 -- L'assemblea de Procés Constituent decideix avui si la doctora Teresa Forcades encapçala una llista de cara a les properes eleccions del 27 de setembre. L'objectiu de la nova candidatura seria sumar el màxim de formacions polítiques i socials que treballin a favor d'un estat sobirà i anticapialista. 

-- El coordinador nacional d'Iniciativa, Joan Herrera, ha proposat aquest diumenge construir una plataforma àmplia d'esquerres que aspiri a ser alternativa al Govern de la Generalitat i que concorri a les eleccions plebiscitàries del 27S. En aquest sentit Herrera veu amb bons ulls la proposta de Teresa Forcades. 

 

-- Avui es commemora el Dia Mundial del Donant de Sang, i per celebrar-ho, avui a Vilafranca del Penedès es fa un acte d'homenatge als donants. Segons el Dr. Lluís Massuet, responsable del Banc de Sang i Teixits de l’Hospital de Bellvitge, cada donació salva moltes vides.

 

-- El Círcol Maldà acull aquests dies 'The Feliuettes', un thriller musical amb cançons de Núria Feliu que pretén realçar el seu llegat en clau còmica. Martí Torras, director de l'espectacle.

 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones