Retalls   Retalls - 23 de març de 2019 23/03/2019 25:48

El resum sonor de la setmana es centra en les declaracions dels agents de la Guardia Civil que van actuar durant els operatius de l’escorcoll al departament d’Economia i la votació de l’1 d’octubre. La fiscalia busca el relat de violència que avali el delicte de rebel·lió mentre la defensa intenta deixar en evidencia les contradiccions dels seus testimonis.

Mentrestant, la Generalitat ha acabat retirant els llaços de la façana després de 11 dies de pugna amb la Junta Electoral Central, tot i que els ha substituït per una pancarta reivindicativa sobre la llibertat d’expressió.

De l’exterior, nou atac terrorista al cor d’Europa, aquesta vegada a la ciutat holandesa d’Utrecht i el Brèxit es complica després de d’ultimàtum de 20 dies perquè Londres aclareixi el seu futur.

Setmana marcada també per una nova manifestació dels transportistes autònoms del Port de Barcelona, centenars de joves busquen al Salo del Ensenyament informació de cara als estudis post obligatoris i mes de cent municipis catalans celebren El dia mundial de la poesia.

Retalls
Más opciones