Cataluña Informativos   Edició Migdia- 14 d'agost 2015 14/08/2015 49:11

 El candidat de Catalunya Sí que es Pot a la Generalitat, Lluís Rabell, defensa a Ràdio 4 la participació a la Diada més enllà de les preferències electorals perquè hi ha molt en joc a Catalunya. Afirma que el 28 de setembre hi haurà un gran dilema sobre l’opció què ha de governar.

El procés sobiranista arriba al Congrés en la compareixença del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, per explicar la reunió al ministeri Rodrigo Rato, imputat en el cas Bankia. CDC recupera alguns desencontres del Ministeri amb Catalunya  i el ministre diu que de Convergència no accepta lliçons de respecte a la llei.

El cap de llista d’Unió, Ramón Espadaler, defensa l’actuació dels Mossos a Salou. Els comerciants d’aquesta població denuncien les pèrdues què els ha suposat tancar el centre en plena campanya d’estiu, pels aldarulls arran de la mort del manter senegalès.

Avalot , els joves  d'UGT s’han despullat davant la tresoreria de la Seguretat Social a Barcelona per a denunciar les baixes pensions que cobraran els joves que avui tenen menys de 35 anys. Reclamen què s'inclogui la formació en els anys cotitzats.  

Els alcalde del Pallars fan front comu per a reivindicar aquest diumenge la millora de les carreteres de la comarca. El seu mal estatposa en perill els que hi circulen.

L'Ajuntament de Vallirana reclama a Foment què destini els 34 milions d'euros previstos per a construir la variant de la N340, un cop conegut que el Ministeri ha reduït a la meitat la partida, i què suposa retardar fins el 2019 aquesta obra de dos quilòmetres començada al 2004.

Cinc detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra el trafic de droga a l'Ametlla de Mar, participada per una norantena d'agents.

L'ex president del Barça, Josep Lluís Núñez, torna a Quatre Camins.

Es detecta per primer cop el cargol poma a les comarques gironines . Una plaga què fins ara només s'havia detectat a Europa al Delta de l’Ebre. A Lleida, batuda de vuit porcs vietnamites.

La Vila de Gràcia a Barcelona enceta les festes amb el pregó a les set de la tarda mentre els veïns ultimen els detalls del guarniment dels carrers. A Tarragona comencen les Festes de Sant Magí. La Selva del Camp reviu el Misteri. 

Cataluña Informativos
Más opciones